Forum www.scorpions.pl
Forum polskiego fan klubu Scorpions

FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ostatnio obejrzane - czyli dobre kino :-)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.scorpions.pl Strona Główna -> Offtopic
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Andrew_1982

PostWysłany: Sob Maj 29, 2010 2:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chyba nikt nie widział, ja zresztą też nie widziałem także nie wiem czy warto.
Wczoraj za to obejrzałem "Będzie głośno" i powiem szczerze że to bardzo ciekawy dokument. Nie spodziewałem się cudów, ale jest naprawdę godny polecenia. Główne role obsadzili The Edge, Jimmy Page i Jack White no i zwłaszcza ten ostatni Pan sprawia że film jest ciekawy.
Szkoda że zamiast gitarzysty U2 nie wystąpił np gitarzysta The Scorpions Cool
adas22

PostWysłany: Wto Cze 08, 2010 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Polecam wszystkim film John Q , łapie za serce nawet największych twardzieli .
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
katrin777

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 8:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

niechetnie wzięłam sie wczoraj do ogladania filmu CELA bo usłyszałam ze gra tam JENNIFER Lopez, ale łał film extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Satya

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 11:25 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie wiem w ogóle jak można oglądać te wszystkie hollywoodzkie filmy.
Większość z nich to albo ckliwe romanse albo jakaś strzelanina...
Bober

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 2:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czasem potrzebne jest "odmóżdżenie" od pracy i codziennego życia i takie amerykańszczanskie filmy są jak znalazł.
Satya

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 5:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja mam inne metody na stresy , np. wsiadam rower i jeźdzę aż mnie zabolą łydki Wink. Amerykańskie kino nie jest mi potrzebne do szczęścia Wink
Bober

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja na rower lub bieganie ide jak mnie po prosty ktoś ostro zdenerwuje lub gdy twierdze ze mi brzucho rośnie Razz
Chris

PostWysłany: Sro Sie 11, 2010 1:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wybuchowa Para - 2010 - Tom Cruise, Cameron Diaz. Nie pisałbym o tym, ale w pewnej scenie, gdzie samolot ma lądować awaryjnie na drodze przez pole jest fajny element... Otóż samolot prawie wpiernicza się w TIRa w którym jedzie niczego nieświadomy kierowca słuchający i śpiewający Hurricane Scorpionsów ;] Jak to usłyszałem w kinie to padłem ze śmiechu. Scena trwała może 10 sekund, ale jak dla mnie- najlepsza w filmie ;]
willy

PostWysłany: Wto Sie 24, 2010 8:00 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no i sie doczekalem.... haha...!!!!
tesknilem strasznie za kinem akcji lat 80tych... za prawdziwymi facetami, porzadnym mordobiciem, meska przyjaznia.... mialem juz dosc cruisa,pitta, i innych pajacy w rolach superbohaterow ktorzy w dodatku lataja po scianach i skacza samochodami z budynku na budynek........mialem po prostu DOŚĆ!!!!!
no i jest....czekalem i wiedzialem, ze ten gosc mnie nie zawiedzie( chociaz przed filmem mialem mala treme Wink )
NIEZNISZCZALNI (expandebels) stallone, lundgren, li, statham, roberts,rourke, willis, schwarzenegger .... film miazdzy!!!!
p.s. super muzyczka Wink
POLECAM
no i odradzam fanom avatarow, matriksow itp szmiry.... Wink
Ola

PostWysłany: Wto Sie 24, 2010 9:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo bym chciała tego filmu nie oglądać, ale obawiam się, że nie będę miała wyjścia Smile Jak już niestety tak się stanie, również podzielę się swoimi spostrzeżeniami Smile
Powrót do góry
Satya

PostWysłany: Wto Sie 24, 2010 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Wybuchowa Para - 2010 - Tom Cruise, Cameron Diaz. Nie pisałbym o tym, ale w pewnej scenie, gdzie samolot ma lądować awaryjnie na drodze przez pole jest fajny element... Otóż samolot prawie wpiernicza się w TIRa w którym jedzie niczego nieświadomy kierowca słuchający i śpiewający Hurricane Scorpionsów ;] Jak to usłyszałem w kinie to padłem ze śmiechu. Scena trwała może 10 sekund, ale jak dla mnie- najlepsza w filmie ;]

Dla 10 sekund Hurricane to chyba nie warto ........
Chris

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 5:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No jeśli tylko po to, to oczywiście że nie warto Wink

Oglądałem Niezniszczalnych na przedpremierze i uznałem to za największe mordobicie i strzelanie w roku 2010 ;]
rafal996

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No, z tego opisu wynika, że tam zasugerowano, że Scorpions to prymitywna muzyka dla wieśniaków i prostaków Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Numer GG
Chris

PostWysłany: Sro Sie 25, 2010 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bez przesady znowu Wink
willy

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 8:37 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

NIEZNISZCZALNI kopią dupska SmileSmileSmile
a teraz z innej beczki..... polecam nie emitowany w polsce (pewnie sie nie doczekamy w tym zasciankowym kraju) amerykanski serial SONS OF ANARCHY.... super obsada, super klimat, super muza.... Twisted Evil
obejrzalem dwa sezony w kilka dni... we wrzesniu rusza trzeci sezon w usa wiec tylko czekac az chlopaki go sciagna Wink
Ola

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 8:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Willy, jesteś zdecydowanym mistrzem wielokropków Smile
Powrót do góry
willy

PostWysłany: Pią Sie 27, 2010 5:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuję........... Olu Wink
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.scorpions.pl Strona Główna -> Offtopic Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strona 8 z 8

Skocz do: