| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Andrew_1982

|
Wysłany: Sob Maj 29, 2010 2:08 pm Temat postu: |
|
|
Chyba nikt nie widział, ja zresztą też nie widziałem także nie wiem czy warto.
Wczoraj za to obejrzałem "Będzie głośno" i powiem szczerze że to bardzo ciekawy dokument. Nie spodziewałem się cudów, ale jest naprawdę godny polecenia. Główne role obsadzili The Edge, Jimmy Page i Jack White no i zwłaszcza ten ostatni Pan sprawia że film jest ciekawy.
Szkoda że zamiast gitarzysty U2 nie wystąpił np gitarzysta The Scorpions  _________________ Fly To The Rainbow... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
adas22
|
Wysłany: Wto Cze 08, 2010 11:14 am Temat postu: |
|
|
| Polecam wszystkim film John Q , łapie za serce nawet największych twardzieli . |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katrin777
|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 8:48 am Temat postu: |
|
|
| niechetnie wzięłam sie wczoraj do ogladania filmu CELA bo usłyszałam ze gra tam JENNIFER Lopez, ale łał film extra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Satya

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 11:25 am Temat postu: |
|
|
Nie wiem w ogóle jak można oglądać te wszystkie hollywoodzkie filmy.
Większość z nich to albo ckliwe romanse albo jakaś strzelanina... _________________ SITT  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bober

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 2:10 pm Temat postu: |
|
|
Czasem potrzebne jest "odmóżdżenie" od pracy i codziennego życia i takie amerykańszczanskie filmy są jak znalazł. _________________ Moja strona http://www.graal.boo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Satya

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 5:48 pm Temat postu: |
|
|
Ja mam inne metody na stresy , np. wsiadam rower i jeźdzę aż mnie zabolą łydki . Amerykańskie kino nie jest mi potrzebne do szczęścia  _________________ SITT  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Bober

|
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 9:14 pm Temat postu: |
|
|
Ja na rower lub bieganie ide jak mnie po prosty ktoś ostro zdenerwuje lub gdy twierdze ze mi brzucho rośnie  _________________ Moja strona http://www.graal.boo.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chris

|
Wysłany: Sro Sie 11, 2010 1:22 am Temat postu: |
|
|
Wybuchowa Para - 2010 - Tom Cruise, Cameron Diaz. Nie pisałbym o tym, ale w pewnej scenie, gdzie samolot ma lądować awaryjnie na drodze przez pole jest fajny element... Otóż samolot prawie wpiernicza się w TIRa w którym jedzie niczego nieświadomy kierowca słuchający i śpiewający Hurricane Scorpionsów ;] Jak to usłyszałem w kinie to padłem ze śmiechu. Scena trwała może 10 sekund, ale jak dla mnie- najlepsza w filmie ;] _________________ CSS |
|
| Powrót do góry |
|
 |
willy
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 8:00 am Temat postu: |
|
|
no i sie doczekalem.... haha...!!!!
tesknilem strasznie za kinem akcji lat 80tych... za prawdziwymi facetami, porzadnym mordobiciem, meska przyjaznia.... mialem juz dosc cruisa,pitta, i innych pajacy w rolach superbohaterow ktorzy w dodatku lataja po scianach i skacza samochodami z budynku na budynek........mialem po prostu DOŚĆ!!!!!
no i jest....czekalem i wiedzialem, ze ten gosc mnie nie zawiedzie( chociaz przed filmem mialem mala treme )
NIEZNISZCZALNI (expandebels) stallone, lundgren, li, statham, roberts,rourke, willis, schwarzenegger .... film miazdzy!!!!
p.s. super muzyczka
POLECAM
no i odradzam fanom avatarow, matriksow itp szmiry....  _________________ Shoot me up baby make me high... ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ola
|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 9:44 am Temat postu: |
|
|
Bardzo bym chciała tego filmu nie oglądać, ale obawiam się, że nie będę miała wyjścia Jak już niestety tak się stanie, również podzielę się swoimi spostrzeżeniami  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Satya

|
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 12:26 pm Temat postu: |
|
|
| Cytat: |
| Wybuchowa Para - 2010 - Tom Cruise, Cameron Diaz. Nie pisałbym o tym, ale w pewnej scenie, gdzie samolot ma lądować awaryjnie na drodze przez pole jest fajny element... Otóż samolot prawie wpiernicza się w TIRa w którym jedzie niczego nieświadomy kierowca słuchający i śpiewający Hurricane Scorpionsów ;] Jak to usłyszałem w kinie to padłem ze śmiechu. Scena trwała może 10 sekund, ale jak dla mnie- najlepsza w filmie ;] |
Dla 10 sekund Hurricane to chyba nie warto ........ _________________ SITT  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chris

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 5:53 pm Temat postu: |
|
|
No jeśli tylko po to, to oczywiście że nie warto
Oglądałem Niezniszczalnych na przedpremierze i uznałem to za największe mordobicie i strzelanie w roku 2010 ;] _________________ CSS |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rafal996

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 6:21 pm Temat postu: |
|
|
No, z tego opisu wynika, że tam zasugerowano, że Scorpions to prymitywna muzyka dla wieśniaków i prostaków  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Chris

|
Wysłany: Sro Sie 25, 2010 11:14 pm Temat postu: |
|
|
Bez przesady znowu  _________________ CSS |
|
| Powrót do góry |
|
 |
willy
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 8:37 am Temat postu: |
|
|
NIEZNISZCZALNI kopią dupska  
a teraz z innej beczki..... polecam nie emitowany w polsce (pewnie sie nie doczekamy w tym zasciankowym kraju) amerykanski serial SONS OF ANARCHY.... super obsada, super klimat, super muza....
obejrzalem dwa sezony w kilka dni... we wrzesniu rusza trzeci sezon w usa wiec tylko czekac az chlopaki go sciagna  _________________ Shoot me up baby make me high... ! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Ola
|
Wysłany: Pią Sie 27, 2010 8:48 am Temat postu: |
|
|
Willy, jesteś zdecydowanym mistrzem wielokropków  |
|
| Powrót do góry |